voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis
FEST Amsterdam

FEST Amsterdam Lampen

In de collectie van FEST Amsterdam vind je speelse, stoere en tijdloze items, waarmee je je interieur op stijlvolle wijze aankleedt. Of je nu een modern interieur hebt of een Scandinavisch interieur, met de FEST woonitems haal je betaalbare kwaliteit in huis waar je alle kanten mee op kunt. Daarnaast is goed gekeken naar de combinaties van materialen bamboe, jute, metaal, gekleurd glas en porselein maken de woonaccessoires tot onmisbare musthaves. FEST Amsterdam is helemaal van nu!

FEST Amsterdam
FEST Amsterdam is een Amsterdams merk dat bekend staat om haar kleurrijke en speelse woonaccessoires met Scandinavische invloeden. FEST Amsterdam streeft naar mooie producten tegen een goede prijs. 

Geschiedenis
FEST Amsterdam is een jonge onderneming die in 2009 is opgericht door broer en zus, Steven en Femke. Na een reis door Azië en het bezoeken van vele fabrieken en beurzen ontstond in 2012 het idee om zelf een lijn woonaccessoires uit te brengen. Sindsdien is FEST Amsterdam begonnen aan het op de markt brengen van vele uiteenlopende woonaccessoires.

Producten
Bij vtwonen vind je een ruime collectie van stijlvolle woonaccessoires. Op de merkenpagina van FEST Amsterdam zijn alle stijlvolle woonaccessoires opgedeeld in categorieën. Deze categorieën bestaan onder ander uit stijlvolle vazen, kussen en tafeltjes. De producten van het merk zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, jute en bamboe, gecombineerd met porselein, keramiek en gekleurd glas.

vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel