voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis
House Doctor

House Doctor Klokken

House Doctor is een merk dat kwaliteit en sfeer combineert in de collectie decoratieve woonaccessoires. Met gekleurde vazen, trendy muurdecoratie en mooie lampen kun je je interieur op veel manieren verrijken. Zo komen bijvoorbeeld de kussens en lantaarns ieder seizoen, in zowel tuin als huis goed tot hun recht. Laat je inspireren en verrassen door de mogelijkheden en de veelzijdigheid die dit merk je biedt en geniet van de sfeer rondom dit typisch Scandinavische merk.

House Doctor
House Doctor is een Deens merk dat gerund wordt door drie broers en zussen: Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel en Klaus Juhl Pedersen. Zij zijn tevens de creatieve breinen achter het merk en geloven dat een stijlvol interieur de kwaliteit van het leven verbetert en voor de nodige passie zorgt. De producten van dit prachtige Deense label zijn allemaal in-house ontworpen door de, inmiddels, 35 designers die het bedrijf rijk is. Deze designers werken continue aan nieuwe, trendy woonaccessoires die perfect aansluiten bij een hedendaagse woning.

Geschiedenis
Dit familiebedrijf begon erg kleinschalig, maar is inmiddels uitgegroeid tot een populair en prachtig merk, dat erkend wordt in heel Europa als één van de toonaangevende Scandinavische merken. Toen de broers en zussen begonnen, produceerden zij vooral kleine industriële ontwerpen, maar al snel kwamen er nieuwe ideeën voor nieuwe producten. Met deze producten haal je sfeer en gezelligheid in huis én tuin.

Producten
De collectie van House Doctor bestaat uit een ruime selectie vol met stijlvolle woonaccessoires. De pagina van dit mooie merk is opgedeeld in verschillende categorieën, zodat het vinden van uw favoriete product je erg makkelijk wordt gemaakt. De categorieën vazen, kussens, windlichten en lampen zijn categorieën waarin duidelijk wordt waar dit Deense label voor staat. De producten van dit merk staan erom bekend dat ze je woning van nét dat extra beetje sfeer voorzien. Bij House Doctor producten staat kwaliteit voorop.

vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel